23 april 2016
14:00

Vendelsö IK

Referat: Västerhaninge IF - Vendelsö IK

Vad var det som hände? En första halvlek som Västerhainge äger, tar också ledningen med 1-0 genom Andrew i den 21:a minuten. 2-0 genom Nille på straff i den 25:e och bud på fler. Västerhaninge spelar ett snabbt passningsspel som Vendelsö har svårt att få tag i. Dock är Vendelsö farliga på fasta situationer då dom är stora och tunga. Reduceringen 2-1 kommer lite oväntat i den 40:e minuten.
Andra halvlek ett totalt sammanbrott. Vendelsö går upp till 2-7. Hur är det möjligt? Sex mål i andra halvlek. Försvaret rasar samman fullständigt. Javisst Vendelsö är skickliga och har tunga farliga anfallare men sex mål i en halvlek är inte acceptabelt. Nille trycker in slutresultatet till 3-7.
Nu har vi släppt in 10 mål på två matcher. Vi behöver verkligen höja oss. Fotbollen i division fyra skiljer sig en del åt jämfört med femman. Det skickas betydligt mer långt.
Det är bara att bryta ihop och komma igen.